לכל העדכונים
העיתון הלבנוני נידאא' אל-וטן המתנגד לחיזבאללה דיווח ממקורותיו כי מאחורי הקלעים מדברים על קביעת תאריך בו נשיא לבנון, ג'וזף עאון יבקר בארצות הברית וייפגש עם טראמפ שכן נשיא ארצות הברית "מבין לדאגותיו של עאון, וחיבב מאוד את אישיותו כאשר שוחח עמו טלפונית", כך אומרים מקורות אמריקניים לעיתון.
המקורות האמריקניים מסרו שארה״ב לוחצת על איראן לנטוש את זרועותיה במזרח התיכון - החות'ים, המיליציות הפרו-איראניות בעיראק וחיזבאללה בפרט, למרות שבטהראן אומרים שמדובר בדבר שדורש זמן ויקרה בהמשך - האמריקניים הבהירו לאיראניים שפירוק חיזבאללה מנשק צריך לקרות בטווח הזמן המידי ללא איחורים, מהרגע שייושג ההסכם.
מקורות נוספים מסרו לעיתון כי הפגישה בין הצדדים ביום חמישי הבא בוושינגטון צפויה לדון בדרישה הלבנונית להפוך את הפסקת האש לקבועה. בשישי הבא ידונו בסעיפים הוספים כמו הנסיגה הישראלית, השבת האסירים הלבנונים וחזרת העקורים. עוד נמסר כי שגריר לבנון בארצות הברית, מישל עיסא, מפגין מאמצים רבים על מנת להביא להצלחת המו"מ והודיע לגורמים הרשמיים במדינה כי מבחינת ארצות הברית התיק הלבנוני הוא בראש סדר העדיפויות - לכן אסור ללבנון לבזבז את ההזדמנות הזו.
האם אתה רוצה להתנתק?