לכל העדכונים
ארבעה בני משפחה פלסטינית: אב, אם ושתי בנותיהם בגיל העשרה, נפצעו לפנות בוקר בתקיפה בביתם בכפר תלפית הסמוך לקוסרא, ופונו לבית החולים בשכם. לפי עדות המשפחה, התוקפים היו רעולי פנים שהציגו את עצמם כאנשי צבא.
בסביבות השעה שלוש לפנות בוקר הגיעה קבוצת הפורעים לביתו של יוסוף אבו עיישה, שבו שהו באותה שעה ההורים ושבעת ילדיהם. לדברי בני המשפחה, הפורעים דפקו בדלת ואמרו שהם הצבא, ולאחר שנפתחה תפסו את האב, כשהם מצוידים במקלות ובאבנים, והחלו להכות אותו. האם ניסתה לסייע לו והוכתה אף היא, וכך גם שתיים מבנותיהם. לאחר התקיפה נמלטו הפורעים מהאזור.
בשיחה עם כתבתנו כרמלה מנשה אמר קרוב משפחה הנמצא במקום כי בני המשפחה היו בטוחים שמדובר בחיילים ולכן פתחו את הדלת. לדבריו, הם התקשרו למשטרה כמה פעמים, וכוחות צבא נמצאים באזור.
האם אתה רוצה להתנתק?