לכל העדכונים

עינב צנגאוקר, אימו של מתן החטוף בעזה, אמרה בהצהרה בכיכר החטופים: "מתן שלי מוחזק בשבי יחד עם עידן אלכסנדר שמשתחרר היום, והלב שלי נקרע מהידיעה שהילד שלי ינמק תחת עינויים ובדידות בשבי חמאס. הוא לא ישרוד שם לבד עם ניוון שרירים. הוא לא ישרוד בעודו כבול בשרשראות ששורפות את עורו".

"השבוע הקרוב יקבע את גורלם של החטופים", אמרה צנגאוקר. "במקום לסיים את המלחמה ולהחזיר את כולם, נתניהו נערך להרחיב את המלחמה. להוציא להורג את החטופים שנותרו בשבי ולהעלים את החללים. במקום להיות מנהיג גדול כמו טראמפ, הוא בוחר להיות מלאך של מוות. נתניהו בחר בבן גביר וסמוטריץ ובשלמות הקואליציה שלו על פני המשפחות שלנו".

"נתניהו, אני לא אתן לך להרוג לי את הילד! עם ישראל לא יתן לך להרוג לנו את היקירים! העם לא יסלח לך על פשע ההפקרה הזה", הוסיפה אם החטוף - ואיימה: "אני מבטיחה לך - אם לא תסיים את המלחמה עכשיו והילד שלי יירצח בגללך בשבי, אני ארדוף אותך עד יומך האחרון ואני לא אהיה לבד!".