תקופת אחרי החגים כבר כאן, והמחירים ליעדים פופולריים דומים מאוד למחירים שהיו בתקופת החגים והקיץ. מנכ"ל קבוצת גוליבר, זיו רוזן, הסביר היום (רביעי) בריאיון ליאיר ויינרב ורונן פולק, מהן הסיבות למחירים שלא יורדים.
רוזן הסביר כי "אנשים רעבים לחופשות, לא הספיקה להם חופשת הקיץ ולכן הביקוש לא יורד. סיבה שנייה היא שההיצע לא גבוה כפי שהיה בעבר, וחברות התעופה לא חזרו לכמות המטוסים והטיסות. היקף מצומצם על ביקוש גבוה, זה מה שיוצר את המצב"
מחירי הטיסות לאירופה ביחס לשנה שלפני הקורונה יקרים יותר, והשווה "מחיר טיסה לבודפסט אחרי החגים בשנת 2019 היה 400 דולר, ובשנה הנוכחית המחיר הוא 550 דולר. כרטיס לרומא נמכר ב-380 דולר בעבר וכרגע 480 דולר. איסטנבול לעומת זאת, נשארה זולה".
עוד הוסיף, כי ביחס לעבר "הביטחון חוזר ואנשים מבינים שלהזמין הרבה זמן מראש זה יותר משתלם. 15% מההזמנות היום הם לקיץ, יש מחירים זולים – מי שלא ספונטני, הייתי שוקל את זה בחיוב".