מייסד WeWork אדם נוימן הודיע הערב (שלישי) כי הוא פורש מתפקיד מנכ"ל החברה. נוימן בהצהרה רשמית: "העסק שלנו מעולם לא היה חזק יותר, אך בשבועות האחרונים הפיקוח שהופנה כלפי הפך להיות הסחת דעת משמעותית, והחלטתי לטובת החברה לעזוב את תפקידי".
חברי הדירקטוריון לחצו להדיח את המנכ"ל והמייסד במטרה לאושש את החברה. נוימן יכהן כיו"ר@Shira_HN #חדשותהערב pic.twitter.com/NjGX176tdl
— כאן חדשות (@kann_news) 24 בספטמבר 2019
הוול סטריט ג'ורנל דיווח כי נוימן התפטר בעקבות לחץ מצב הדירקטוריון. החברה הייתה אמורה לצאת להנפקה בשווי 47 מיליארד דולר, אך תשקיף שחשף את הפסדיה חתך את שוויה ביותר מחצי, לפי דיווחים מסוימים הוא עומד על 15 מילארד דולר. Wework היא חברה אמריקנית שנוסדה בשנת 2010. החברה מספקת חללי עבודה משותפים ליזמים, סטרטאפיסטים ולעסקים קטנים, וסניפיה מפוזרים ברחבי העולם.