האם מפלגת העבודה בדרך לזעזוע לאחר המפלה בבחירות? מזכ"ל המפלגה ערן חרמוני נפגש היום (חמישי) עם יו"ר המפלגה אבי גבאי וקרא לו להתפטר מיד מתפקידו.
פעילים במפלגת העבודה קוראים להדיח את אבי גבאי ולמנות את עמיר פרץ כיושב ראש זמני@YoavYoavkrak #חדשות_הערב pic.twitter.com/vBPI8yhPS0
— כאן חדשות (@kann_news) 10 באפריל 2019
חרמוני כתב לאחר הפגישה בפייסבוק: "הבהרתי לגבאי כי לאור תוצאת הבחירות ההרסנית, עליו לקחת אחריות ולהתפטר לאלתר מתפקיד יו"ר מפלגת העבודה, כפי שהיה עליו לעשות עוד בערב ההפסד. כמזכ"ל המפלגה, עליי וגם על אחרים שהמפלגה הזו חשובה להם, מוטלת החובה להגיד את הדברים בצורה ברורה: כל יו"ר אחר שהיה מביא תוצאה מעין זו היה מתפטר.
עם זאת הוסיף חרמוני: "ההתפטרות של גבאי כשלעצמה רחוקה מלהביא את הישועה, אך בלעדיה לא נוכל להתחיל במלאכת השיקום והבניה, שצפויה להיות סזיפית וארוכת טווח".
אמש דווח בכאן חדשות כי אחת האופציות שנשקלות היא החלפתו של גבאי בעמיר פרץ ומינויו של האחרון ליו"ר זמני.