בני גנץ בשיחה עם פעילים: רוצה לדאוג לדור הבא של המדינה

גנץ לפעילים: רוצה לדאוג לדור הבא של המדינה
יו"ר מפלגת "חוסן לישראל" נפגש עם פעילים לקראת השקת המפלגה בשבוע הבא, והסביר מדוע החליט להצטרף לפוליטיקה. הוא לא השיב מה יעשה אם יוגש כתב אישום נגד נתניהו, והוסיף: "אני בעד קמפיין חיובי"
מחבר יואב קרקובסקי מחבר יואב קרקובסקי
Getting your Trinity Audio player ready...
בני גנץ בהפגנה נגד חוק הלאום
צילום: צילום: פלאש 90

יו"ר מפלגת חוסן לישראל בני גנץ נפגש אתמול (חמישי) עם פעילי המפלגה ואמר להם כי הוא נכנס לפוליטיקה כדי לדאוג לדור הבא של המדינה. במפגש לקראת כינוס ההשקה של המפלגה אמר גנץ כי "יכולתי להישאר בבית, אבל אני רוצה לדאוג לדור הבא של מדינת ישראל ושתהיה חברה מתוקנת". גנץ נשאל מה יעשה אם יוגש כתב אישום נגד נתניהו - גנץ לא השיב.

הירשמו לפוליטי-כאן, ערוץ הטלגרם של כאן חדשות לבחירות - כל העדכונים והפרשנויות


"אני בעד קמפיין חיובי, ליצור שפה משותפת להקים חברה בריאה – שלא כל אחד ידאג לאינטרסים שלו", אמר גנץ. "זה נכון שצריך תשובה לשלום, אבל הנושא החברתי והאישי חשובים יותר – וזה מייצר בסוף את הביטחון האסטרטגי".

גנץ הוסיף כי "אי אפשר בלי תקווה. ההורים שלי שעלו לארץ אמרו בע"ה הבן שלנו לא יהיה חייל. אני לא תמים ולא טיפש אנחנו במזרח התיכון. נכון שמשה גמגם ובמקום קנדה אמר כנען. חשוב לייצר תקווה".

בסקר כאן חדשות שפורסם אתמול עולה שמפלגתו של גנץ זוכה ל-15 מנדטים והיא המפלגה השנייה בגודלה לפי הסקר. גנץ צפוי לנאום בשבוע הבא באירוע ההשקה של מפלגתו "חוסן לישראל". 

הפופולריים