משבר בקמפיין כחול לבן: הנזק של הריאיונות של גנץ

משבר בקמפיין כחול לבן: הנזק של ריאיונות גנץ
גורמים במפלגה אומרים: "לאדם לא מיומן בתקשורת דרך לוויין אסור לאפשר ריאיונות כאלה". במקביל, בכחול לבן ממשיכים לתקוף את נתניהו ואומרים כי קמפיין הצוללות יימשך בימים הקרובים כולל פרטים חדשים שייחשפו
מחבר יואב קרקובסקי מחבר יואב קרקובסקי
Getting your Trinity Audio player ready...
בני גנץ בישיבת רשימה
צילום: צילום: תומר ניוברג, פלאש 90

שבועיים לפני הבחירות, ונראה כי במפלגת כחול לבן הקמפיין נקלע למשבר. גורמים במפלגה אומרים היום (שלישי) כי הראיונות שהעניק אתמול בני גנץ לחדשות 12 וחדשות 13 הסבו נזק רב, אף יותר מחשיפת ההקלטה בחדשות 13, שבה נשמע גנץ אומר: "נתניהו מסוגל להרוג אותי".

אותם גורמים אומרים על גנץ כי "לאדם שאינו מיומן בראיונות דרך לוויין אסור לאפשר ראיונות כאלה". כמו כן, בכחול לבן אומרים כי ייערך בירור פנימי במטה, כיצד התקבלה ההחלטה על ראיונות אלה.

במקביל, בכחול לבן ממשיכים גם לתקוף את נתניהו, ואומרים: "ככל שנתניהו יורד בסקרים כך הוא יורד נמוך נגד גנץ כולל השמצות על מצבו הנפשי". עוד אומרים במפלגה כי קמפיין הצוללות יימשך בימים הקרובים כולל פרטים חדשים שייחשפו.

הפופולריים