משטרת קפריסין עצרה זוג ישראלים וזוג פלסטינים בלימסול כשבחזקתם יותר מ-126 קילוגרמים של סמים מסוג קטמין, קוקאין, מתדרון ו-MDMA.
בית משפט בקפריסין הורה כי הארבעה יישארו במעצר לשמונה ימים. החשודים נעצרו לאחר חיפושים שבוצעו אתמול בשני נכסים. המשטרה שם מאמינה כי החשודים הם חלק מרשת מאורגנים להברחת סמים לקפריסין מישראל באמצעות יאכטות יוקרתיות העוגנות בלימסול ולרנקה, כשהסמים הוחבאו על פי החשד בדליים המיועדים לצבע.
בדירה הראשונה, השייכת לגבר בן 53 ואישה בת 51, השוטרים מצאו 34 גרם של קוקאין, 246.5 גרם של קטמין, 15 גרם של מתדרון ו-12 גרם של MDMA. בדירה השנייה, השייכת לגבר פלסטיני בן 50 ואשתו בת ה-31, המשטרה מצאה 126 ק"ג של קטמין. השוטרים החרימו מכשירים סלולריים שמצאו בבתים. על פי משטרת קפריסין, הסמים אוחסנו בשני הבתים לפני מכירה לישראלים ששוהים בקפריסין ולא למקומיים.
