הוריקן נייט הכה הבוקר (ראשון) בחופי מיסיסיפי עם רוחות הרסניות וגשמים עזים, לראשונה במדינה שבדרום ארצות הברית מאז הוריקן קתרינה ב-2005. ההוריקן יצר הצפות ברחובות ובכבישים בכל רחבי המדינה אך צפוי להיחלש עם התקדמותו פנימה ואף הוגדר סופה טרופית.
נייט, ההוריקן המשמעותי הרביעי שפוגע בארצות הברית בתוך פחות מחודשיים, גרם למותם של 30 בני אדם במרכז אמריקה לפני שנכנס למפרץ מקסיקו והסתער על חופי דרום ארצות הברית במהירות מרבית של 140 קילומטר בשעה. ההוריקן גרם להפסקת רוב ייצור הנפט והגז הטבעי במפרץ.
#BREAKING VIDEO: Man enduring full brunt of Hurricane #Nate as winds whip through flooded parking garage pic.twitter.com/3XHGZD6DmX
— Al Boe BREAKING NEWS (@AlBoeNEWS) 8 באוקטובר 2017
אמט בריאנט, תושב מיסיסיפי אמר כי "הדבר היחיד שאתה יכול לעשות הוא להתכונן. פה אין ממש משהו שתוכל לעשות כשהסופה תבוא אלא אם אתה מתכוון לעזוב. ואני לא מתכנן לעזוב".
בלואיזיאנה, ראש העיר ניו אורלינס מיטש לאנדריו הכריז אתמול על עוצר שבמקור אמור היה להימשך כיממה, אך הזהיר כי על אף היחלשות ההוריקן עדיין יש סכנה ממשית בקו החוף. כמה מאות תושבים החיים באזור נמוך שאינו מוגן פונו מבתיהם.