אירוע ירי המוני במדינת ניו יורק: לפחות עשרה הרוגים בבאפלו הערב (שבת), היורה נכנס לסופרמרקט ופתח באש. הוא הצליח לפגוע ב-13 נוכחים במקום, עשרה מהם נהרגו ושלושה נפצעו. ארבעה מההרוגים עבדו במקום. הוא נתפס בחיים ונעצר. שריף המחוז אמר שהאירוע בוצע מתוך "רשע טהור".
היורה, אדם לבן בן 18, הגיע לעיר מרחוק בכוונה כדי לבצע את פיגוע הירי במקום. הוא יצא מהמכונית חמוש וממוגן ושידר את מעשיו בלייב סטרים. היורה הרג שלושה אנשים בחניה ופצע אחד. אחר כך נכנס לחנות שם התעמת עמו איש הביטחון. הוא הרג את המאבטח והמשיך פנימה וירה באנשים. כשהגיעה המשטרה היורה קירב את אקדחו לצווארו ואיים להתאבד אבל חזר בו והניח את הנשק. הוא נעצר מיד.
הרשויות מסרו כי מדובר בפשע שנאה גזעני. היורה פרסם ככל הידוע מנשר גזעני בו דיבר בזכות העליונות הלבנה והשמיע מסרים גזעניים. השכונה בה ביצע את הפיגוע היא בעלת רוב אפריקני-אמריקני. מכיוון שמדובר בפשע שנאה, האירוע יחקר על ידי האף-בי-איי בנוסף לרשויות המקומיות. החשוד יובא בפני שופט ויואשם ברצח מדרגה ראשונה.
זירת האירוע (צילום: אי-פי)