פיצוץ הרעיד לפנות בוקר (שלישי) את העיר צידון שבדרום לבנון, וגרם למותו של אדם אחד לפחות. לפי דיווח בסוכנות הידיעות רויטרס, נשמע בקרבת משרדים של תנועת אמל השיעית. ערוץ אל-ג'זירה מדווח כי הפיצוץ אירע במרכז צופים א-ריסאלה, מרכז שככל הנראה שייך לתנועת אמל השיעית.
אל-ג'זירה מדווח כי הפיצוץ אירע במרכז צופים א-ריסאלה, מרכז שככל הנראה שייך לתנועת אמל השיעית. עוד מסר שההרוג בפיצוץ הוא עלי תופיק א-רז, הבן של ראש העיירה בנעפול, ככל הנראה פעיל תנועת אמל. דווח גם שבניין העיירה נהרס כליל ונזקים גדולים נגרמו לבניין סמוך. ממשיכים חיפושים בין ההריסות pic.twitter.com/NiM0bT1s7S
— roi kais • روعي كايس • רועי קייס (@kaisos1987) April 12, 2022
עוד נמסר כי ההרוג בפיצוץ הוא עלי תופיק אל-רז, הבן של ראש העיירה בנעפול שבצידון, ככל הנראה פעיל תנועת אמל. לפי אותו דיווח, בניין העיירה כתוצאה מהפיצוץ נהרס כליל ונזקים גדולים נגרמו לבניין הסמוך אליו. החיפושים אחר קורבנות בין ההריסות נמשכים.