דיווח: טראמפ ביקש מג'ונסון לסייע בהפרכת דוח מולר

"טראמפ ביקש מג'ונסון לסייע בהפרכת דוח מולר"
דיווח זה מצטרף לבקשה דומה שביצע לכאורה נשיא ארה"ב לראש ממשלת אוסטרליה סקוט מוריסון, במטרה לערער על מסקנות הדוח שעסק במעורבות הרוסית בבחירות לנשיאות ב-2016
מחבר מערכת כאן חדשות מחבר מערכת כאן חדשות
Getting your Trinity Audio player ready...
נשיא ארה"ב דולנד טראמפ נואם בעצרת האו"ם, 2017
צילום: צילום: אי-אף-פי

העיתון הלונדוני טיימס חשף היום (רביעי) כי נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ ביקש מראש ממשלת בריטניה, בוריס ג'ונסון, לסייע לשר המשפטים האמריקני, וויליאם בר, לחקור את מקורות הדו"ח של החוקר המיוחד רוברט מולר. דיווח זה מצטרף לבקשה דומה לכאורה שעשה טראמפ לראש ממשלת אוסטרליה סקוט מוריסון וככל הנראה לראשי מדינות נוספים בניסיון לערער על למסקנות הדוח שעסק בחקירת המעורבות הרוסית בבחירות לנשיאות 2016.


בד בבד, נשיא רוסיה ולדימיר פוטין יצא להגנתו של הנשיא האמריקני ואמר כי אינו רואה שום ראיה ללחץ שהפעיל לכאורה טראמפ בשיחת הטלפון עם נשיא אוקראינה זלנסקי. בשיחה ביקש טראמפ מעמיתו לפתוח בחקירה בעניינו של יריבו הדמוקרטי, ג'ו ביידן.

הפופולריים