המחאות בהונג קונג: עימותים אלימים בין מפגינים התומכים בממשלה לבין אלה המתנגדים לה תועדו הלילה (שני) ברפובליקה. המשטרה המקומית הודיעה כי נעשה שימוש בפטישים וכלי נשק כדי להכות מפגינים ושוטרים, מה שהוביל לפציעתם ולירי גז מדמיע על ידי כוחותיה.
תיעוד: עימותים אלימים בין מפגינים התומכים בממשלה לבין אלה מתנגדים לה הלילה בהונג קונג. המשטרה המקומית הודיעה כי נעשה שימוש בפטישים וכלי נשק כדי להכות מפגינים ושוטרים, מה שהוביל לפציעתם ולירי גז מדמיע על ידי כוחותיה@itamargalit (צילום: אי-פי) pic.twitter.com/cx1KRfP1sG
— כאן חדשות (@kann_news) 16 בספטמבר 2019
בתחילת החודש הודיעה ראש הרשות המבצעת, קרי לאם, על כוונתה לבטל את הצעת חוק ההסגרה – חוק שהיה אמור לאפשר הסגרתם של מבוקשים לסין כדי להעמידם למשפט. הצעת החוק עוררה לפני שלושה חודשים גל מחאה אדיר בהונג קונג – שנשמך עד היום, זה השבוע ה-15 ברציפות.