איראן תשמור את כל כוחותיה הצבאיים בסוריה

איראן: נשמור את כל כוחותינו הצבאיים בסוריה
ראש משמרות המהפכה האיראניים מוחמד עלי ג'עפרי שיגר מסר לראש הממשלה: ראש משמרות המהפכה לנתניהו: "הטילים המונחים שלנו ירדו כמו גשם על ראשך". רוסיה אומרת כי תפעל להפחתת המתח בין איראן לישראל כדי לייצב את המצב במזרח התיכון ולמען ביטחונה של ישראל
מחבר עמרי חיים וגיא בריזמן מחבר עמרי חיים וגיא בריזמן
Getting your Trinity Audio player ready...
צבא איראן
צילום: צילום: אי-פי

ראש משמרות המהפכה האיראניים, מוחמד עלי ג'עפרי, דוחה היום (רביעי) את האיום הישראלי ואומר כי ארצו תמשיך לשמור את כל הכוחות והציוד הצבאיים שלה בסוריה. לפי דיווח באל ג'זירה, ג'עפרי שיגר איום לעבר ראש הממשלה בנימין נתניהו: "כשהטילים המונחים שלנו ירדו כמו גשם על ראשך, איראן תשמור על המהפכה, היועצים הצבאיים, הציוד והנשק שבסוריה על מנת לתמוך באומה".

בתוך כך אומרת רוסיה כי תפעל להפחתת המתח בין איראן לישראל כדי לייצב את המצב במזרח התיכון ולמען ביטחונה של ישראל. מזכיר המועצה לביטחון לאומי של רוסיה, ניקולאי פטרושב אמר לעיתון רוסי כי מטרתה של ארצות הברית היא לערער לגמרי את היציבות באיראן בעזרת משטר העיצומים. לדבריו, ארצו תישאר נאמנה להסכם הגרעין שנחתם בין איראן למעצמות ותמשיך לשכנע את השותפות להסכם להפסיק את העימות עם טהרן.

הפופולריים