רק בריאות: הנסיכה קייט נותחה בבטן ותישאר שבועיים באשפוז

רק בריאות: הנסיכה קייט נותחה בבטן ותישאר שבועיים באשפוז
על פי הודעת ארמון קנזינגטון, הניתוח המדובר תוכנן מראש והנסיכה תשוב למלא את תפקידיה הציבוריים במהלך חודש מרץ • גם המלך צ'ארלס השלישי יעבור בשבוע הבא טיפול בבלוטת ערמונית מוגדלת
מחבר איתמר מרגלית מחבר איתמר מרגלית
Getting your Trinity Audio player ready...
הנסיכה קייט מידלטון - 21.11.23
צילום: גטי אימג'ס

ארמון קנזינגטון הודיע הערב (רביעי) כי נסיכת וויילס קייט מידלטון, עברה ניתוח בבטנה בבית חולים בלונדון. על פי ההודעה, הניתוח תוכנן מראש והנסיכה צפויה להישאר בבית החולים בין 10 ל-14 ימים. בהודעה נמסר עוד כי מידלטון תשוב ותמלא את תפקידיה הציבוריים לאחר חג הפסחא, שיחול בסוף חודש מרץ.

הוואטסאפ של כאן חדשות - עקבו אחרי הערוץ הרשמי

"הוד מעלתה נסיכת וויילס הגיעה אתמול למרפאת לונדון לצורך ניתוח מתוכנן בבטן", נכתב בהודעה שפרסם הארמון. "הניתוח עבר בהצלחה והיא צפויה להישאר בבית החולים לפני שתשוב אל ביתה להמשך ההחלמה. בעצת רופאיה, יש להניח כי היא לא תשוב אל תפקידיה הציבוריים עד לאחר חג הפסחא". בהודעה נמסר עוד כי הארמון יעדכן במידת הצורך בהתקדמות החלמתה של הנסיכה, במידה שיהיה מידע חדש ומשמעותי לשתף.

אם לא די בכך, זמן קצר לאחר פרסום ההודעה, מסר ארמון בקינגהאם כי המלך צ'ארלס השלישי יעבור בשבוע הבא טיפול בבלוטת ערמונית מוגדלת. על פי ההודעה, מדובר ב"מצב שפיר" וכי בעקבות ההליך הרפואי, פגישותיו המתוכננות יידחו לתקופת ההחלמה.

הפופולריים