תושב צפון לבנון שוחח היום (שלישי) עם כאן חדשות ותיאר את היממה הקשה ביותר עד כה מתחילת הלחימה. "הרבה עקורים עזבו את דרום לבנון לכיוון ביירות והדאחייה הדרומית של ביירות".
> הוואטסאפ של כאן חדשות - עקבו אחר הערוץ הרשמי
> עדכונים שוטפים מהיום ה-354 למלחמה
הלבנוני תיאר את מצב הרוח במדינה: "אנשים מפחדים ממלחמה כוללת. מכך שיהיה הרס אדיר וחורבן. אני מודאג מזה, אבל לאן אלך? זה הבית שלי, אני רוצה להישאר כאן", והוסיף: "העצה שלי לצה"ל - אל תכנסו קרקעית ללבנון, כי חיזבאללה יצוד אתכם".
צה"ל פרסם נתונים ממבצע "חיצי הצפון". טייסות הקרב חיל האוויר המריאו לגלי התקפה בשמי לבנון והשלימו קרוב ל-3,000 שעות טיסה. בתקיפות הותקפו למעלה מ-1,600 מטרות טרור ב-200 מרחבים, באמצעות למעלה מ-250 מטוסים אשר הטילו כ-2,000 חימושים. בתקיפות הותקפו כ-400 משגרי רקטות לטווח בינוני, כ-70 מחסני אמל"ח וכ-80 כטב"מים וטל"שים.