קמפיין הבחירות לנשיאות ארה"ב צועד על קיבתו - ומה לעשות שממדינה למדינה, המועמדים לנשיאות - קמלה האריס ויריבה דונאלד טראמפ - צריכים לאכול משהו.
> הוואטסאפ של כאן חדשות - עקבו אחרי הערוץ הרשמי
טראמפ, במהלך הקמפיין, מעדיף לאכול מזון מהיר ולרוויה הוא בוחר בדיאט קולה. אנשי הקמפיין שלו סיפרו לוול סטריט ג'ורנל שאנשים מצוותו נוסעים לרכוש מזון מהיר - בעיקר מקדונלד'ס או מרשת צ'יק פילה - שימתין לטראמפ במטוס.
האריס מעדיפה דוריטוס, עם עדיפות לנאצ'וס גבינה. יש לא מעט תמונות של סגנית הנשיא אוכלת דוריטוס במהלך הקמפיין, ובראיון לרשת CBS שנערך לפני 3 שנים היא הודתה שבליל הבחירות שטראמפ ניצח "היא אכלה שקית דוריטוס משפחתית". העדפתה המלוחה של האריס הובילה לביקורת ברשת פוקס, שתקפה אותה על חיבתה לחטיף וטענה: "האם ראיתם פעם את פוטין אוכל דוריטוס? זה מראה על חולשה".
אבל עם כל הפערים וההבדלים בין המחנות, יש דבר אחד שזהה בין שני צדי הקמפיין: שני המועמדים לתפקיד סגן הנשיא - ג'יי די ואנס הרפובליקני וטים וולז הדמוקרטי, הודו שהם מכורים למשקה המוגז Diet Mountain Dew שמלווה אותם לכל אורך הקמפיין.