האם כריסטיאנו רונאלדו, אחד משחקני הכדורגל הטובים בהיסטוריה של המשחק, שוקל להתאסלם? השוער לשעבר של אל נאסר הסעודית וואליד עבדאללה טוען שהתשובה היא חיובית.
עבדאללה, ששיחק עם הפורטוגלי בשנה שעברה, דיבר בתוכנית טלוויזיה בערב הסעודית ואמר: "אני באמת חושב שרונאלדו רוצה להתאסלם. דיברתי איתו על זה והוא הביע עניין. כבר הייתה פעם שהוא השתטח על המגרש. הוא תמיד עודד את השחקנים האחרים להתפלל ולמלא אחר מצוות האסלאם".
השוער בן ה-38 הוסיף: "בכל פעם שהיה אמון והייתה נשמעת קריאה להגיע לתפילה, רונאלדו היה מבקש לעצור את האימון ולחדש אותו רק לאחר שהקריאה לתפילה תסתיים". עבדאללה אמר עוד: "הייתי קרוב לכריסטיאנו בהתחלה כשהוא לא הכיר את המנהגים. אבל הוא התעניין מאוד ושאל שאלות".
בשנה שעברה כבר נפוצו ידיעות לפיהן רונאלדו שוקל להתאסלם ואף התייעץ בנושא עם חברו לשעבר לריאל מדריד כרים בנזמה שעבר אף הוא לשחק בליגה בערב הסעודית.
עוד בנושא
