ארה"ב: יהודי ירה לעבר "שני פלסטינים" וככל הנראה פגע בישראלים

ארה"ב: יהודי ירה על "שני פלסטינים" וכנראה פגע בישראלים
מרדכי ברפמן נעצר אחרי שירה 17 כדורים לעבר שני אנשים ופצע אותם. למשטרה אמר כי ירה לעברם כי חשב שמדובר ב"שני פלסטינים", אך ככל הנראה מדובר באב ובנו מישראל
מחבר נתן גוטמן מחבר נתן גוטמן
Getting your Trinity Audio player ready...
מרדכי ברפמן, החשוד שירה בשני ישראלים במיאמי
מרדכי ברפמן, החשוד שירה בשני ישראלים במיאמי צילום: -

תושב פלורידה נעצר אמש (ראשון) לאחר שירה לעבר מכונית ופצע שני אנשים "בגלל שהם פלסטינים". החשוד, מרדכי ברפמן בן 27, תועד במצלמות אבטחה כשהוא עוצר את המשאית שלו ליד מכוניתם של השניים במיאמי ביץ', יוצא מהרכב, ויורה לעברם 17 קליעים. אך לפי דיווחים בארצות הברית ברפמן פגע בשני ישראלים, אב ובנו. 

לפי הדיווחים בארצות הברית אחד הנוסעים נפצע בכתפו והשני בזרועו. בחקירתו הצהיר ברפמן כי הוא "ראה שני פלסטינים בזמן שנהג במשאית והחליט לירות בהם". הוא מואשם בניסיון רצח מדרגה שנייה. 

ברפמן תועד בסרטון ממצלמות אבטחה כשהוא נוהג במשאיתו ועוצר בצד הכביש. לפי הדיווח של המשטרה המקומית: "לאחר מכן יצא מרכבו ונשאר בצד הנהג. כאשר הקורבנות נסעו לידו, ירה 17 פעמים לעבר רכב הקורבנות, ופגע בשניהם". עורך דינו של ברפמן, לפי הדוח, יעץ לו לנצל את זכות השתיקה בחקירה.

הדיווח בארה"ב ותיעוד הנפגעים

 

 

הפופולריים