העולם נצבע כתום: שגרירויות ואתרים הוארו לזכר משפחת ביבס

העולם נצבע כתום: שגרירויות ואתרים הוארו לזכר משפחת ביבס
נציגויות משרד החוץ הונחו להאיר את מבני נציגויות ישראל בעולם בכתום • גם אתרים שונים ברחבי העולם הוארו בכתום לזכר המשפחה
מחבר גילי כהן מחבר גילי כהן
Getting your Trinity Audio player ready...
שגרירות ישראל ברומא
שגרירות ישראל ברומא צילום: .

בעקבות החזרתם של משפחת ביבס לאחר יותר מ-500 ימים בשבי, נציגויות משרד החוץ הונחו לפעול על מנת להאיר בכתום את מבני נציגויות ישראל ומבני ציבור ברחבי העולם. גם אתרים נוספים הוארו שירי, אריאל וכפיר, שנרצחו בשבי חמאס בנובמבר 2023.

שגרירות ישראל ברומא

שגרירות ישראל בבלגיה

שגרירות ישראל באתונה

שגרירות ישראל בקפריסין

 

בנוסף, מושלת מדינת ניו יורק הכריזה כי 14 מבנים ואתרי ציבור שונים יוארו בכתום לזכר משפחת ביבס, ביניהם מפלי הניאגרה, מגדל החירות ונמל התעופה אלבני. בסן פרנסיסקו פירמידת טרנסאמריקה הוארה בכתום גם היא.

בניינים בבלגרד, בירת סרביה

 

בברזיל, פסל ישו הגואל המפורסם הואר הלילה בכתום לזכר משפחת ביבס וכל קורבנות 7 באוקטובר. היוזמה נעשתה על FIERJ – הפדרציה הישראלית של מדינת ריו דה ז'ניירו.

 

על האובליסק בבואנוס איירס בארגנטינה, אחד מסמליה המפורסמים של העיר, הוקרנו תמונות המשפחה, שהחזיקו באזרחות ארגנטינאית.

הפופולריים