נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ אמר הלילה (שישי) לכתבים במטוס הנשיאותי כי הוא ישקול לאשר מכירה של מטוסי F-35 לסעודיה.
לדברי טראמפ, המהלך עשוי להיות מאושר במהלך ביקורו של יורש העצר הסעודי מוחמד בן סלמן בוושינגטון בשבוע הבא. "הם רוצים לקנות הרבה מטוסים", אמר הנשיא האמריקני והוסיף כי הוא מקווה שסעודיה תצטרף להסכמי אברהם.
בסוף שבוע שעבר, הודיע טראמפ על הצטרפותה של קזחסטן להסכמי אברהם וכתב לאחר מכן בחשבונו ברשת Truth כי "קזחסטן היא המדינה הראשונה בתקופת הכהונה השנייה שלי שמצטרפת להסכמי אברהם, ראשונה מרבות".
לאחר פרסום הפוסט הוסיף טראמפ: "אנחנו בשיחות עם מדינות רבות שרצו להצטרף להסכמי אברהם ולא יכלו לעשות זאת בגלל איראן שהייתה הבריון של המזרח התיכון. עכשיו כשהיכולת הגרעינית של איראן חוסלה, רבים רוצים להצטרף. אנו בשיחות עם המדינות הפוטנציאליות המסורתיות של הסכמי אברהם".
