"אם היו חוקרים אותי במשך תשע שנים גם היו מוצאים משהו"

"אם היו חוקרים אותי שנים גם היו מוצאים משהו"
יצאנו לשוק מחנה יהודה לבדוק מה חושב הציבור בעקבות פרסום המלצות המשטרה בתיקי נתניהו. צפו
מחבר אורית נבון מחבר אורית נבון
Getting your Trinity Audio player ready...
שוק מחנה יהודה
צילום:

בעקבות פרסום המלצות המשטרה בתיקי נתניהו יצאנו היום (רביעי) לשוק מחנה יהודה בירושלים לבדוק מה חושב הציבור ביום שאחרי. שאלנו את העוברים והשבים אם ראש הממשלה צריך להתפטר בעקבות ההחלטה. בין קריאות לנתניהו להכריז על נבצרות, נשמעו גם לכך שראש הממשלה צריך להישאר בתפקידו וההאשמות יתבררו בלא כלום.

"הוא איש מאוד חכם ואינטליגנט, הוא לא ימכור את המדינה עבור סיגרים כמו שהוא אמר", הסביר אחד מעוברי האורח. אדם נוסף הדגיש כי "אם היו חוקרים גם אותי במשך תשע שנים היו בטוח מוצאים משהו".

"בארצות הברית אם היו מדליפים משהו מחקירה היו סוגרים את כל התיקים. איך מעז המפכ"ל להדליף דברים מחקירה? אני לא מאמינה להמלצות המשטרה", הסבירה בזעם אישה שעברה במקום. לעומתה טענו: "נתניהו צריך ללכת הביתה. חברה שהמנהיגים שלה חשודים בשוחד זה מפחיד, זה מפורר את החברה ואת האמונה שלנו בשלטון. ככה מנהיגים יפחדו לעשות דברים שהם ישלמו עליהם ביוקר".

הפופולריים