צעיר שהגיע חולה למסיבה נאשם בהפצת מחלה

צעיר שהגיע חולה למסיבה נאשם בהפצת מחלה
לראשונה יואשם אדם בעבירה שהעונש המרבי עליה הוא שבע שנות מאסר. המקרה התגלה ביום חמישי, לאחר שהחולה בן ה-24 הגיע למחסום משטרתי תוך שהוא הפר בידוד והשתתף במסיבת טבע שהופסקה באזור קריית מלאכי
מחבר איציק זוארץ מחבר איציק זוארץ
Getting your Trinity Audio player ready...
הצעיר שהגיע למסיבת טבע באזור קריית מלאכי כשהוא חולה בקורונה 02.10.20
צילום: צילום: דוברות המשטרה

כתב האישום הוגש היום (שני) על ידי פרקליטות מחוז דרום נגד צעיר שהגיע למסיבת טבע באזור קריית מלאכי כשהוא מודע לכך שהוא חולה קורונה. לראשונה יואשם אדם בעבירה שהעונש המרבי עליה הוא שבע שנות מאסר. המקרה התגלה ביום חמישי, לאחר שהחולה בן ה-24 הגיע למחסום משטרתי תוך שהוא הפר בידוד והשתתף במסיבה שהופסקה ביער הודיה.

הצעיר טען כי בידיו אישור רפואי לכך שסיים את תקופת הבידוד ושהוא אינו חולה בקורונה. מבירור עלה כי לא היה בידיו כל אישור רפואי שמורה על כך. החשוד תועד במסיבה יחד עם משתתפים נוספים בקרבתו שלא עטו מסכות. החולה נעצר ומעצרו הוארך עד היום, כמו כן הוא נקנס ב-5,000 שקלים. 

הפופולריים