עימות חריף פרץ בין ראשת מח״ש (המחלקה לחקירות שוטרים) קרן בר מנחם לבין הסגן שלה משה סעדה: דבר העימות נחשף בדיון שנערך לפני שבועיים בבית הדין האזורי לעבודה. במהלך הדיון פרקליטה בכירה במח״ש נשאלה לגבי מכתב ששלח סעדה ושסותר דברים שאמרה בר מנחם.
"אם עמדת ראשת מח"ש מסוימת אז עמדת סגנה הפוכה" - אם לא די בסערות שבמרכזן עומדת בימים אלה המחלקה לחקירות שוטרים, מחלוקת קשה מתגלה בצמרת המחלקה. הדיווח של @tshpitsen ב-#חדשותהערב pic.twitter.com/1Ta5hxu6nI
— כאן חדשות (@kann_news) August 27, 2020
הפרקליטה סיפרה בדיון בתגובה לשאלה: ״מה סעדה עושה זה לא מאהבת מרדכי. המכתב ששלח סעדה קשור ליחסים בינו לבין ראשת מח״ש. אם עמדת ראשת מח״ש היא מסוימת אז עמדת הסגן שלה הפוכה״.
הפרקליטה אומנם הבהירה בהמשך שהתכוונה רק למקרה הספציפי שנדון בבית הדין אך ל״כאן חדשות״ נודע שסעדה זועם על ההתבטאות שהציגה אותו באופן לא מקצועי והוא אפילו שקל לפנות לבית הדין על מנת שהדברים יובהרו.