המשטרה עצרה את התוקף ששיסה את כלבו בנהג האוטובוס אתמול (רביעי) בערב בירושלים. האיש, כבן 28, שעלה יחד עם בת זוגתו לאוטובוס של חברת אגד בירושלים תקף את הנהג לאחר שזה ביקש ממנו לשים רסן לכלב. הוא היכה את הנהג, ותוך כך התיר את רצועת הכלב ואיפשר לו לסייע בתקיפה. הכלב נשך את הנהג ופצע אותו קשות.
מונתסר עיסא, נהג האוטובוס שהותקף סיפר בראיון לכאן 11: "הנוסע עלה מהדלת האחורית בתחנת קניון פסגת זאב. שאלתי אם לכלב יש מחסום והוא התחיל לקלל אותי ולהרביץ לי, שבר עליי מטאטא שהיה לידי. יצאתי החוצה לבקש עזרה. הוא שיחרר את המחסום של הכלב מהפה ואמר לכלב 'תפוס אותו'".
מונתסר עיסא, נהג האוטובוס שהותקף אתמול ע"י כלב פיטבול של אחד הנוסעים, ל-#ערבערב: "הנוסע עלה מהדלת האחורית בתחנת הקניון בפסגת זאב. שאלתי אותו אם לכלב יש מחסום. הוא התחיל לקלל אותי ובא להרביץ לי, שבר עליי מטאטא. יצאתי החוצה לבקש עזרה. לכלב יצא המחסום של הפה והוא אמר לו 'תפוס אותו'" pic.twitter.com/DnmcEjt3ZH
— כאן חדשות (@kann_news) May 7, 2020
"הכלב תקף אותי ברגליים והתוקף הכה אותי במקל. היו 20 אנשים בחוץ ולא עזרו לי. התחננתי שיעזרו לי, אפילו אנשי הביטחון של הקניון ושל הרכבת לא עזרו לי. התחלתי להרביץ לכלב עם הרגליים והוא ברח. ראיתי שהוא לקח לי את הטלפון. כשהתעוררתי בבית חולים לא מצאתי שום דבר, גם לא את האוזניות ואת הכסף שהיו לי. יצאתי מזה במזל. ברוך השם". המשטרה חקרה את הנהג המותקף בבית החולים, וכאמור התוקף נתפס.