ברק בן עמי חשוד ברצח בתו: "הודה במעשה"

ברק בן עמי חשוד ברצח בתו: "הודה במעשה"
מעצרו הוארך בעשרה ימים • הטוען המשטרתי בדיון: לא רואים צורך בבדיקה פסיכיאטרית • מצבה של האם שנדקרה בהוד השרון השתפר והיא עודכנה על מות בתה התינוקת
מחבר אורלי אלקלעי מחבר אורלי אלקלעי
Getting your Trinity Audio player ready...
הרוצח בהוד השרון
צילום:

רצח התינוקת בהוד השרון: לפני שעה קלה (ראשון) הותר לפרסום כי ברק בן עמי הוא החשוד ברצח בתו התינוקת ובניסיון הרצח של אשתו ובתם בת ה-3. בית משפט השלום בפתח תקווה האריך את מעצרו בעשרה ימים נוספים. השופטת דרשה כי בן עמי ישהה תחת השגחה.

בדיון אמר הטוען המשטרתי כי אין אינדיקציה לאלימות במשפחה בעבר. "גבינו עדויות מהמשפחה, גם משם לא עלה רקע לאלימות בעבר״. סנגורו של בן עמי שאל האם הוא נבדק בידי פסיכיאטר? על כך השיב נציג המשטרה: ״לא ראינו צורך. גם עכשיו לא רואים צורך״. 

נציג המשטרה הוסיף כי בן עמי מסר גרסה והודה במעשה. "החשוד לא בכה בזמן החקירה הראשונה אלא רק בחקירה השנייה. טרם גבינו מהאישה או הילדה גרסה. הוא נתן מניע ואמר אמירות שיכולות להתפרש למצב נפשי״.

מצבה של האם שנדקרה מוסיף להשתפר, כך נמסר מבית החולים בילינסון. עובדים סוציאליים מלווים ותומכים בה, היא עודכנה על מותה של ביתה התינוקת בת ה-10 חודשים. כמו כן היא מקבלת מידע ועדכון רציף על מצב ביתה בת ה-3 המאושפזת בבית החולים מאיר.

אתמול בחקירתו הודה הבעל במיוחס לו וטען: ״לקחתי סכין ורציתי לרצוח את כולם השתגעתי נטרפתי". חקירתו הופסקה כמה פעמים לאחר שהחל לבכות ולא ניתן היה להמשיך בחקירה בשל מצבו הנפשי. צוות החקירה המיוחד שהוקם במרחב שרון טרם גבה עדות מהאם וככל הנראה זה יקרה במהלך היום. להערכת החוקרים האב תיכנן את המעשה מבעוד מועד.

הפופולריים