התאבדות שתי הצעירות בירושלים: ממידע שהגיע לכאן חדשות עולה כי אחת מהן הייתה קורבן לפגיעה מינית בתוך המשפחה כשהייתה קטינה. מפרטים חדשים שהתפרסמו הבוקר (שלישי) בתוכנית "סדר יום" עם קרן נויבך בכאן רשת ב, התגלה שהצעירה טופלה בעבר במרכז סיוע לנפגעות תקיפה מינית של המדינה בירושלים, אך הפסיקה את הטיפול עקב לחץ משפחתי.
הפסקת הטיפול הייתה בניגוד לחוות דעת של גורמי המקצוע שסברו שהטיפול הכרחי במצבה. מאחר ומדובר בבגירה הן לא יכלו לכפות עליה קבלת טיפול נפשי.
שתי בנות הדוד שייכות לקהילה חרדית, ונהגו להיפגש בבית סבתן בשכונת רמות. בית חב"ד בנתניה מסר בעת לכתן: “בלב כאוב ומרוסק הננו להודיע על פטירתה של הנערה הנפלאה והמסורה, חניכת מוסדותינו, ובת חברנו".
שלשום גופותיהן של שתי צעירות בשנות העשרים לחייהן נמצאו סמוך למבנה מסחרי גבוה ברחוב בית הדפוס בירושלים. צוות של מגן דוד אדום קבע את מותן. הרקע למקרה אינו ידוע. המשטרה פתחה בחקירת האירוע.