פרשת טלגראס: מעצרו של מייסד רשת טלגראס עמוס סילבר הוארך היום (שלישי) בבית משפט השלום בראשון לציון בעשרה ימים עד ה-5 בספטמבר. בסיום הדיון פרצה מהומה - עשרות פעילי לגליזציה, בהם חולים הנעזרים בקנאביס רפואי, באו לתמוך בסילבר וצעקו לעבר השוטרים והפרקלטים: "מדינת משטרה. שחררו את הקנאביס. יש לכם דם על הידיים. כל יום מתים לנו ילדים, איך אתם יכולים לישון? תתביישו לכם". אחד הפעילים התמוטט וקיבל טיפול רפואי מהמאבטחים, מצבו טוב.
בית משפט השלום בראשל"צ האריך שוב את מעצרו של מייסד טלגראס ב-10 ימים. בתום הדיון פרצה מהומה כשתומכיו של סילבר צעקו לעבר השוטרים "מדינת משטרה, יש לכם דם על הידיים - שחררו את הקנאביס. אנשים מתים וסובלים"@Roi_Yanovsky pic.twitter.com/74MahO73mc
— כאן חדשות (@kann_news) 27 באוגוסט 2019
סילבר הוסגר מאוקראינה בעקבות בקשת ישראל להעמידו לדין בגין ניהול ארגון פשיעה שאפשר למשתמים וסוחרים לסחור בסמים. עו"ד אורי קורב אמר במהלך הדיון: "סילבר הוא לא אדם מסוכן, אלא אידיאליסט שפעל לקידום לגליזציה של קנאביס. פעולותיו נעשו כדי לעזור לאנשים חולים וסובלים.
"זה התחיל מעניין אישי כואב ורפואי שקשור לבני ביתו הקרובים - להציג אותו כאדם מסוכן זה מהלך מופרך מלכתחילה. הוא יודע שאנחנו כולנו ניצבים בהצגה - בטקס. הפור נפל. עמוס סילבר יעמוד לדין. משטרת ישראל לא מבקשת כרגע לחפש את האמת אלא עוד מסמרים לארון הקבורה שהיא מכינה לו".