מעצרו של כפיר עטייה החשוד ברצח חלפן הכספים דוד אגאייב לפני שלושה ימים בנתניה הוארך היום (רביעי) בשישה ימים. השופטת בבית משפט השלום בפתח תקווה הורתה לערוך לעטייה בדיקה פסיכיאטרית ביממה הקרובה.
עורך דינו של עטיה, איתי בן נון, אמר כי מרשו מכחיש את המעשה. לדבריו יש להתחשב בנתונים הנפשיים של עטיה ולעובדה כי בשבוע שעבר היה באבחון במרפאה לבריאות הנפש וכבר אז התבקש אשפוז ליומיים. לדבריו הוא תקף את המנוח לפני עשר שנים ומאז לא נפתחו נגדו תיקים.
כזכור, עטייה נתפס בתל אביב לאחר שהמשטרה חיפשה אחריו במשך יומיים. החשוד הוא בן זוגה לשעבר של בתו של אגייב. הוא נתפס לאחר ששוטר שהבחין בו ביקש ממנו תעודה מזהה. עטייה ניסה להתחמק אך השוטר זיהה את מכוניתו.
ביתו של הקורבן, בר ויכמן, תיארה בפוסט בפייסבוק את החיים לפני עשור כבת זוגו של החשוד ברצח. בין היתר ציינה איך התריעה בפני המשטרה שהוא מסוכן אך קיבלה כתף קרה: ״ניהלתי מערכת יחסים עם הרוצח, ארבע שנים של אלימות פיזית ומילולית. כשנפרדנו החלה האובססיביות, שריטות על דלתות, ניסיון לשרוף לי את הקליניקה. מאוחר יותר תקף את בעלי.
"הוא נכנס לכלא על שוד ואיך שהשתחרר תקף את אבא שלי בראש ונידון לתשע שנים. ביום השחרור שלו מהכלא לפני ארבעה חודשים פניתי למשטרה, התחננו להגנה, אמרו לי שאין מה לעשות ושהוא ריצה את העונש שלו. הוא התגנב מאחוריו ורצח אותו בדם קר – וברח״.