סימונה מורי יושבת כבר 22 שנה בבית הסוהר בנווה תרצה. היא הורשעה בסיוע לרצח בעלה, אך הרצח הזה קרה אחרי שנים של התעללות נפשית ופיזית שממנה סבלה סימונה מצד הבעל. כשהיא כבר בת 53, וסבתא שרק רוצה לראות את נכדיה, הבת של סימונה - בת-אל, נאבקת למען הקלה בעונשה. בריאיון לתוכנית סדר יום עם קרן נויבך בכאן רשת ב הבוקר (ראשון), מספרת הבת על ההתעללות הקשה ממנה סבלה אמה, ועל הרצון לראות אותה מחוץ לכותלי הכלא.
האזינו לריאיון עם בת-אל, בתה של סימונה מורי, בכאן רשת ב
"אני מעריצה את אמא שלי, היא אישה חזקה בטירוף", סיפרה בת אל. "הכאב שלה הוא על זה שהיא לא יכולה לגדל אותנו. ולמרות זאת, היא חינכה אותנו מתוך הכלא. אבא שלי היה אדם חולה בראש, והיא הייתה אישה מוכה כל חייה עם שברים בגוף ועינים מפוצצות. אבא שלי היה אדם אכזרי. הוא רדף אחרינו לכל מקום".
כעת הפרקליטות מתנגדת לשחרור של סימונה, בגלל שקנתה עבור מכר שיושב בכלא כרטיס חיוג מכספה, בלי שידעה שמדובר בעבירת משמעת. "נשמע לכם הגיוני שטלכארט שווה עוד שש שנים בכלא?", אומרת העבודת הסוציאלית טל דהאן. "היא לא הייתה עושה את זה אם הייתה יודעת שזה מסכן את השחרור שלה".