פרשת השחיתות במשרד האנרגיה - פרסום ראשון: במשטרה בוחנים האם עובדי המשרד שנעצרו אתמול (חמישי) בחשד לעבירות שוחד, מרמה והפרת אמונים, קיבלו שוחד מחברות אנרגיה נוספות. גורמים נוספים בשוק האנרגיה עתידים להיחקר.
חקירה במשרד האנרגיה | במשטרה בוחנים אם החשודים קיבלו שוחד מחברות אנרגיה נוספות. החשד העיקרי הוא לבקשת שוחד מחברת חיפושי הנפט "גבעות עולם". אחד החשודים לא הכחיש שפנה לחברה אך ציין שדיווח על כך לממונים עליו
— כאן חדשות (@kann_news) 13 ביוני 2019
הדיווח של @Roi_Yanovsky ב-#חדשותהערב pic.twitter.com/NP96AK06AX
אתמול (חמישי) עצרה יחידת להב 433 שני בעלי תפקידים במשרד האחראים על זיכיונות ואישורים. השניים נעצרו בתום חקירה שהתבצעה עד כה במישור הסמוי והפכה אתמול לגלויה.
השניים חשודים בבקשת שוחד מחברת חיפושי הנפט "גבעות עולם". בחקירתם הוטח בהם כי דרשו מהחברה להעסיקם במשרות בכירות ומתגמלות בתמורה לאישורים שהתקבלו במסגרת קידוחים של החברה. אחד החשודים לא הכחיש כי פנה לחברה אך ציין כי דיווח על כך לממונים עליו. מעצרם של השניים הוארך עד יום שלישי.