הוארך מעצרו של החשוד ברצח בירושלים לפני 26 שנים

הוארך מעצרו של החשוד ברצח בי-ם לפני 26 שנים
החשוד בן 64 נעצר בעזרת בדיקות DNA חדשניות מזירת הרצח. הוא שהה בהוסטל כשהחוקרים לקחו ממנו בדיקות DNA שנמצאו תואמות לאלה מהזירה. החשוד מכחיש מעורבות ברצח
מחבר יערה שפירא מחבר יערה שפירא
Getting your Trinity Audio player ready...
החשוד ברצח לפני 26 שנה
צילום: צילום: יערה שפירא

מעצרו של החשוד ברצח ובאונס, שאירע לפני 26 שנים בירושלים, הוארך היום (שלישי) בעשרה ימים. החשוד בן 64 נעצר בעזרת בדיקות DNA חדשניות מזירת הרצח. הוא שהה בהוסטל כשהחוקרים לקחו ממנו בדיקות DNA שנמצאו תואמות לאלה מהזירה.

לטענת החשוד, הוא חשב שמדובר בבדיקות רפואיות, בשל תרגיל חקירה שנעשה לו במסגרתו נלקחו בדיקות דומות ממספר אנשים בהוסטל אף ללא צורך חקירתי. בחקירתו קושר עצמו העצור לזירת האירוע, אך טוען כי אף שהיה בזירת הרצח וראה את גופת הנרצחת, הוא לא רצח אותה.

החוקרים גבו בחודשים האחרונים עדויות ממכריה של הנרצחת, ואף לקחו בדיקות DNA מחלקם. עדויותיהם והבדיקות הובילו לחשוד שנעצר לבסוף. בימים האחרונים חלה התפתחות בחקירה והראיות הפורנזיות אינן הראיות היחידות נגד העצור, אף שהוא מוסיף להכחיש כי ביצע את הרצח.

הפופולריים