כתב אישום יוגש הבוקר (שני) נגד קטין מהמרכז בגין רצח בני הזוג אולגה ורוסלן פריחודקו ליד משמר איילון.
ממצאי החקירה העלו כי בין החשוד ברצח לבין הקורבנות הייתה היכרות מוקדמת, נתון אשר הפך משמעותי בשלילת ההיבט הלאומני ובחיזוק החשד כי הרקע לאירוע פלילי. עוד עלה במהלך החקירה כי לאחר הרצח פעל החשוד על מנת להסתיר את מעורבותו, ובין היתר ניסה לעשות שימוש בכרטיסי האשראי של הקורבנות, פעל להסתרת הנשק ששימש על פי החשד לביצוע הרצח ונקט פעולות נוספות במטרה לשבש את החקירה.
החוקרים הצליחו לאתר את הנשק ששימש לביצוע הרצח. במסגרת שחזור לילי שנערך הצביע החשוד על מסלול תנועתו ועל שלבי ביצוע העבירות. עוד עלה מהחקירה כי לשני פלסטינים תושבי יהודה ושומרון, שנגדם יוגשו כתבי אישום בגין עבירות ירי וכניסה לישראל שלא כחוק, הייתה נגישות לנשק ששימש לרצח.
מפקד מחוז מרכז, ניצב אמיר כהן, מסר: "מדובר ברוצח שפל וברצח מזעזע. הרוצח סבר שיצליח להסתתר מאחורי שקרים, הסתרת ראיות, ביצוע מניפולציות ושיבוש מהלכי החקירה. חוקרי ימ"ר מרכז וחוקרי שב"כ פעלו בנחישות ובמקצוענות, וחשפו במומחיות צעד אחר צעד את האמת".
במסגרת החקירה, בה היה מעורב גם שב"כ, נבחנו חשדות למניעים פליליים ולאומניים. לוחמי הימ"מ גם פעלו בשטחי יהודה ושומרון בהכוונת שב"כ וימ"ר, ועצרו מספר חשודים במעורבות באירוע, מרביתם שוחררו לבסוף.
