נגד נתנאל טולדנו, בן ה-19 מירושלים שהואשם באונס בת 17, הוגשה בעבר תלונה על עבירות מין אחרות שביצע בצעירה באילת. כך פורסם היום (חמישי) בתוכנית בחצי היום בכאן חדשות ברשת ב'.
התלונה הנוספת נגד טולדנו הוגשה לפני כחמישה חודשים. לפי התלונה הוא ביצע לכאורה עבירות מין בצעירה שעימה הייתה לו היכרות מוקדמת בעת ששהו באילת. בתיק התלונה טרם התקבלה החלטה אם להעמיד את טולדנו לדין ובכף לצרף את האירוע לכתב האישום נגד טולדנו או לסגור את התיק.
ביום שלישי השבוע הגישה פרקליטות מחוז ירושלים לבית המשפט המחוזי בעיר כתב אישום נגד טולדנו, בגין חמש עבירות אונס, ניסיון אונס ומעשה מגונה שביצע לכוארה בקטינה כבת 17. את הקטינה הכיר זמן קצר לפני כן באמצעות אתר אינטרנט, ובדירה שהשכיר אליה הוביל אותה, ביצע בה מסכת של עבירות מין.
עו"ד רוית זילברפרב שמייצגת את הקטינה מטעם הסיוע המשפטי במשרד המשפטים הגיבה לפרסום על התלונה הקודמת: "כואב לנו לשמוע שלא מדובר במקרה חד פעמי, שמדובר בשיטה. אם התלונה הקודמת הייתה מטופלת במהירות הראויה וברצינות הראויה, אפשרה לחסוך את הפגיעה הנוכחית. אנחנו ממש רוצים להאמין ולקוות שאם יש עוד מתלוננות, הן תמצאנה את האומץ ואת הכוחות לגשת למשטרה עכשיו ולהתלונן".
