מיכאל מילנר, בנה של צלמת ה"וושינגטון פוסט" היידי לוין שהותקפה על ידי רעולי פנים ביהודה ושומרון, התייחס הבוקר (ראשון) לתקרית ואמר כי בעלי העיתון ג'ף בזוס הבטיח להתערב כדי למצות את הדין עם התוקפים. את הדברים אמר בריאיון בתוכנית "הבוקר הזה" בכאן חדשות ברשת ב'.
"הייתה לנו הזדמנות להראות משילות ולמצות את הדין, אבל לצערי לוקחים את זה וכרגיל זורקים לפח", אמר מילנר. "מערכת ה'וושינגטון פוסט' תומכת באמא שלי, ג'ף בזוס אמר שהוא רוצה לדבר איתה היום, והבטיח שהוא יעשה הכול שימצו את הדין במקרה הזה".
היידי לוין הותקפה בסוף השבוע על ידי פורעים יהודים בבנימין, בזמן שסיקרה את מסיק הזיתים ביהודה ושומרון. היא עברה בשבת ניתוח בעקבות התקיפה. "אמא שלי במיטת בית חולים, לא מסוגלת לקום מהמיטה. שברו לה 4 חוליות בגב. כמעט נקטעה לה אצבע. היא מטולטלת נפשית ממה שקרה", שיתף בנה מיכאל.
האזינו לריאיון המלא עם מיכאל מילנר בכאן חדשות ברשת ב'
"אמא שלי מעל 40 שנה מצלמת, בעיקר אזורי מלחמה, כולל אוקראינה ורוסיה, ואפגניסטן וסוריה. היא כיסתה מלחמות בין ישראל לאיראן וייצגה הרבה את מה שקרה פה", סיפר. "היו אירועים שזרקו עליה אבנים, היא גם נפגעה מכדור גומי, אבל מעולם לא הייתה כזו תקיפה. מעולם לא ראיתי אותה חווה לינץ'. מעולם לא שדדו אותה. אירוע יוצא דופן".
על תגובת ראש הממשלה בנימין נתניהו לאירוע, שאמר כי "צריך לקבוע מי התחיל את האלימות", הביע אכזבה: "אנחנו שומעים תגובה של ראש הממשלה שטרח לרשום באנגלית, שהתקיפה היא 'לכאורה'. זה מעליב. רואים מאוד בבירור, רואים תקיפה מאוד קשה על אמא שלי".
