חמישה נערים נעצרו בחשד למעורבות ברצח הנער נתנאל אהרון, בן ה-15, לפני כחודש בראשון לציון. כך הותר היום (חמישי) לפרסום. מהחקירה עולה שהחשודים תכננו את הרצח מראש. לשם כך הם הצטיידו במסכות וכפפות. בנוסף, החמישה תכננו לרצוח עד נוסף בפרשה - אך נתפסו קודם לכן, חמושים בסכינים.
לדברי גורם במשטרה, "כאלה קטינים, אפילו לא בני 16, ארגנו ככה רצח. לא נתקלנו בכזו אלימות בגיל כזה". לפי החקירה, הרקע לרצח הוא סכסוך על רקע פלילי עם חבורת קטינים אחרת.
בחקירה הראשונית עלה החשד כי אהרון לא היה היעד לדקירה אלא חברו, שהיה עימו בזמן הרצח. ביום הרצח, אהרון נפגש עם חברו מתחת לביתו וקבוצת צעירים זיהו אותם ורצו לעברם. חברו הצליח לברוח ולהיכנס לבניין, ואילו הוא לא הספיק לברוח. התוקפים ביצעו בו לינץ' ודקרו אותו.
צילום: דוברות המשטרה
אהרון הותיר אחריו הורים וארבעה אחים. המשטרה עצרה יום לאחר הרצח חשוד, אך התברר שהוא היה חברו של אהרון, והוא שוחרר לאחר כמה שעות.