משרד הביטחון: קברו של יוני נתניהו לא הושחת

משרד הביטחון: קברו של יוני נתניהו לא הושחת
אחרי שיו"ר יד לבנים טען בריאיון לכאן רשת ב כי הקבר הושחת לפני כשבועיים, במשרד הביטחון הבהירו: "מבקרים הניחו לב אדום כחלק ממיזם - והוא התפרק"
מחבר כרמלה מנשה וסלימאן מסוודה מחבר כרמלה מנשה וסלימאן מסוודה
Getting your Trinity Audio player ready...
הקבר של יוני נתניהו
צילום: צילום: עמוס בן גרשום, לע"מ

משרד הביטחון הוציא היום (שלישי) הודעת הכחשה, בעקבות טענתו של יו"ר יד לבנים, אלי בן שם, כי קברו של יוני נתניהו הושחת לפני כשבועיים. בתגובה לדבריו, הבהירו במשרד הביטחון: "הקבר של יוני נתניהו ז"ל לא הושחת. מבקרים הניחו עליו ועל קברים אחרים לב אדום כחלק ממיזם - והוא התפרק בשל הגשם הכבד ופיזר צבע".

בריאיון לתוכנית "קלמן ליברמן" בכאן רשת ב, אמר בן שם: "לפני שבועיים שפכו צבע על קברו של יוני נתניהו. האם זה מגיע ליוני, שהוא גיבור ישראל ומפקד סיירת מטכ"ל? בגלל שהוא אח של ראש ממשלה?". הוא הביע את חששו מפני הפגנות והשתתפות פוליטיקאים בטקסי יום הזיכרון: "לא מגיע לאף לוחם שמעל הקבר שלו יהיו ויכוחים, אני לא ישן בלילה. הפוליטיקאים לא מסוגלים לעשות הפסקת אש בינם לבין עצמם".

האזינו לריאיון המלא עם יו"ר יד לבנים בכאן רשת ב

הפופולריים