המשפט החוזר של רומן זדורוב, שנאשם ברצח תאיר ראדה, מגיע מחר לרגע השיא שלו, כשהשופטים יפרסמו את החלטתם בשידור חי. אילנה ראדה, אימה של תאיר, שיתפה היום (רביעי) בתוכנית קלמן ליברמן את מחשבותיה, ואמרה כי "אני כמעט בטוחה שרומן יזוכה מחר".
האזינו לריאיון עם אילנה ראדה
בריאיון לקלמן ליבסקינד ואסף ליברמן בכאן רשת ב הוסיפה ראדה כי "זו פעם ראשונה שאני רואה כיוון של רצון למצוא את האמת". ראדה ציינה גם שהייתה בין היחידות שאושר לה להיכנס לעדויות של אולה קרבצ'נקו ואדיר חבני, והיא חושדת בחבני. "סקרנית לגבי המסקנות של השופטים על א.ח", אמרה ראדה.
השערות והדי.אן.איי: הטיעונים של הצדדים
ביום חמישי הקרוב בשעה 10:00 בבוקר מגיעה הפרשה הזאת, שהסעירה מדינה שלמה, לרגע האמת שלה. רומן זדורוב שהורשע שלוש פעמים ברצח הנערה תאיר ראדה, לפני יותר מ-16 שנים, עומד שוב לפני הכרעת דינו, במשפט חוזר שנפתח כמעט כנגד כל הסיכויים.
רגע לפני ההכרעה: כל מה שכדאי לדעת על משפט זדורוב
זדורוב - ההכרעה | האזינו להסכת של עוד יום