זוג הומואים הותקפו בדירתם הבוקר (שני) בתל אביב, כששכנם שבר את התריס במרפסת שלהם וצעק: "לא סובל גייז, תחזרו לגרמניה". השכן נעצר לאחר שבני הזוג הגישו תלונה. עודד, אחד מבני הזוג, סיפר: "שנייה לפני שיצאנו מהדירה הוא צעק לנו מהחלון שאם יש לנו אומץ נצא מהדירה ושהוא יהרוג אותנו".
תיעוד מהאירוע
"מיד אחר כך הוא כבר שלח יד למרפסת שלנו ופירק את התריס", הוא המשיך. "הוא אמר דברי שנאה נוראיים והתקשרנו למשטרה". עודד סיפר שהוא כבר לא מרגיש בטוח. "אני גר בתל אביב כבר עשר שנים ומעולם לא חוויתי תקיפה. בחודשים האחרונים מתנכלים לנו בהפגנות, בהקלטות שאני מקבל, והשיא הגיע עכשיו כשניסו לשבור לנו את החלון של הבית, המרחב הכי מוגן שלנו".
יו״ר האגודה למען הלהט״ב, הילה פאר, מסרה בעקבות התקיפה: ״בכל יום אנחנו מקבלים עוד ועוד מקרי שנאה נגד להט"ב. הלהט"בופוביה המשתוללת ומשטרת ישראל עוצמת עיניים, מתעלמת וסוגרת תיקים, אפילו מבלי לזמן לחקירה תוקפים שזוהו במצלמות וידיאו.
"חברי וחברות הקהילה הגאה הם לא שק החבטות של קיצוניים. זאת מציאות שאנחנו לא נקבל. לא נשתוק ולא נאפשר הפקרה של הזכות שלנו לחיות בביטחון מלא במדינה שלנו. אני קוראת למשטרת ישראל להתעשת ולהראות יד קשה כנגד התקיפות והאיומים על הקהילה הגאה״.