יותר מחודשיים לאחר הרצח של רבאב אבו סיאם מלוד - התפתחויות חדשות בחקירת המשטרה. כעת נבדק חשד שהאקדח בו השתמשו ברצח עללא אל סוח בעיר לפני 3 שבועות - שימש את אותם עבריינים שירו באבו סיאם.
ההתפתחות בחקירה הגיעה בעקבות מעצרם של שני חשודים, עלאא עליווה מלוד וחדר אל מוסראתי מרנתיס שנעצרו בחשד לרצח לפני 3 שבועות ותוך כדי חקירתם במשטרה מצאו ממצאים הקושרים אותם למעורבות ברצח אבו סיאם.
בחקירה התברר כי עליווה ברח עם הגרוש של רבאב אבו סיאם לחו״ל ימים ספורים לפני הרצח, לאחר שעל פי החשד השניים תכננו אותו יחד. הוא אינו נכח בארץ אך לקח חלק משמעותי בתכנונו ואילו מוסראתי תושב רנטיס משתייך לחוליית התכנון והיה מעורב על פי החשד ברצח גם כן.
אמש נעצר חשוד שלישי במעורבות ברצח אבו סיאם. מדובר באמיר אבו גאנם, גבר בשנות ה-30 לחייו שגר מעל בית הוריה של רבאב שם היתה זירת הרצח. אבו גאנם חשוד שהכווין את היורים להגיע לזירה בין היתר בכך שעדכן אותם מתי רבאב הגיעה לבית הוריה לאחר שהסתתרה בבאר שבע ואותת להם להוציא לפועל את הרצח עם הגעתה.
בתוך כך, מעצר שלושת החשודים הוארך עד ליום ראשון הבא. במשטרה יודעים מי החשוד המרכזי שביצע את הרצח בפועל, אך הוא נמצא במנוסה וטרם הצליחו לעצור אותו, כחודשיים וחצי אחרי הרצח.