יואל להנגהל, בן 18 מנוף הגליל, נדקר הלילה (שישי) למוות בקטטה בקריית שמונה. הוא פונה לבית החולים זיו בצפת במצב אנוש ושם נקבע מותו. המשטרה פתחה בחקירה. החשוד בדקירה הוא נער בן 15.
ראש עיריית נוף הגליל כתב עליו בפייסבוק: "אתמול בבוקר יואל להנגהל, תלמיד ישיבה בן 18 מנוף הגליל, עולה חדש שרק לפני חצי שנה הגיע לארץ, בנה סוכה בביתו שברחוב ציפורן. הוא היה שמח וסיפר על תוכניותיו להתגייס לשירות קרבי בצה"ל. איש לא תיאר לעצמו שסוכת החג תהפוך לסוכת אבלות".

שלמה, נציג קהילת בני המנשה, שהכיר את יואל להנגהל וליווה אותו מאז עלה ארצה, אמר לכאן חדשות: ״הייתי המדריך שלו במרכז הקליטה בנוף הגליל כשעלה ארצה לפני כחצי שנה. הוא למד בישיבה חרדית והצטיין בלימודים שם. התאקלם בצורה נהדרת, היה אהוב מאוד בקרב חבריו, האח הבכור במשפחה עם שלושה אחים ושלוש אחיות. מעולם לא הסתבך ולא רב עם איש, בסך הכול יצא למסיבה עם חבר ופשוט נפגע בצורה שלא תאמן. בשורה קשה עבור כולנו״.
מוקדם יותר הלילה נרצח בלוד תושב העיר עלאא אל-סוח, בן 32. הוא פונה לבית החולים אסף הרופא במצב קשה וכעבור כמה שעות נקבע מותו. שוטרי תחנת לוד ביצעו סריקות ואספו ראיות בזירה, עדיין לא נעצרו חשודים במעשה.
באירוע אחר, שני גברים בני 20 נפצעו קשה בקרב יריות עם שוטרים במע'אר כשירו לעבר חנות תכשיטים בעיר. זהו האירוע השלישי השבוע שבו התפתחו חילופי אש עם שוטרים. ביום חמישי שעבר בנצרת נפתחה אש לעבר השוטרים במהלך מרד אחר עבריינים שביצעו ירי לעבר בית ולאחר מכן לעבר השוטרים. ביום ראשון לפנות בוקר בג׳סר אזרקא נפצע קשה מירי שוטרים תושב הכפר לאחר שניסה לפגוע באחד מהם.