חצי שעה מהצ'ק אין לדיוטי פרי: מורה נבוכים לשעות המתות בנתב"ג

חצי שעה עד לדיוטי פרי: השעות המתות בנתב"ג
בשעות ובימים מסוימיים, העומס הרבה פחות גרוע • מנהל נתב"ג הודיע היום כי ביקש לסיים את תפקידו
מחבר שרון עידן מחבר שרון עידן
Getting your Trinity Audio player ready...
עקיבא וייס – עומסים בסיני ונתב"ג
צילום: עקיבא וייס – עומסים בסיני ונתב"ג

אם אתם מתכננים לטוס בקרוב וגם אתם מבוהלים מהתמונות של התורים הארוכים בנמל התעופה בן גוריון, הנה משהו שכדאי לדעת: בשעות מסוימות בימים מסוימים, העומס בנמל הרבה פחות גרוע. אפילו נסבל. אז מתי כדאי לטוס?

צפו בכתבה

בד בבד, בצל ביטולי הטיסות והעומס בתורים, מנהל נמל התעופה בן גוריון, שמואל זכאי, הודיע היום כי ביקש לסיים את תפקידו בסוף השנה. זכאי אמר לכאן חדשות כי אחר יותר מעשור בתפקיד, הוא הגיע לתחושת מיצוי. לדבריו, הוא יעביר באופן מסודר את המושכות למנהל הבא שייבחר ויישאר בתפקידו בתקופת חגי תשרי.

זכאי הודיע על כך למנכ"ל רשות שדות התעופה חגי טופולנסקי, שנכנס רק היום לתפקידו, במינוי שרת התחבורה מרב מיכאלי. טופולנסקי, אלוף במילואים בצה"ל, כיהן בתפקידו האחרון בצבא כראש אגף כח אדם, ולפני כן כראש המטה וסגן מפקד חיל האוויר.

עם פתיחת החופש הגדול, המוני נוסעים לחופשות קיץ ומחסור גודל בכוח אדם מביאים לתורי ענק ועומסים חריגים בנתב"ג כבר תקופה.

הפופולריים