שיעור בפוד-טק: התלמידים שמכינים את האוכל של העתיד
התלמידים שמכינים את האוכל של העתיד
מופלטה מגזר, עוגיות מפטריות ומעמול עם ספירולינה – אלה לא מאכלים דמיוניים, אלא פיתוחים אמיתיים לגמרי שהמציאו תלמידי כיתות ה' עד י"ב מקריית שמונה, ויצאו מהתנור השבוע בחממות הפוד-טק, "מזון על", שהוקמו בעיר. אז איזה טעם יש לברד מכרוב סגול? בקריית שמונה החליטו לשלב את תחום הפוד-טק בתוכנית הלימודים בעיר, כדי שדור העתיד יכין כבר היום את האוכל של מחר

- רובי המרשלג
- רובי המרשלג
Getting your Trinity Audio player ready...

צילום: רובי המרלשג/ שיעור בפוד-טק