בפברואר 2020 שודר בכאן 11 סרטה התיעודי של הבמאית שני חזיזה, "רב הנסתר", שהתחקה אחר כמה מסימני השאלה הגדולים שעלו מפעילות קהילת "שובו בנים" שבראשה עומד עבריין המין המורשע אליעזר ברלנד. הסרט עסק בהיעלמות הנער ניסים שטרית ב-1986 וברצח אבי אדרי שגופתו נמצאה ביער רמות ב-1990.
"אם הייתי מדברת היו משתיקים אותי - דרך הרב ברלנד": איילת ארן, שהייתה מהעצורים הראשונים בפרשת היעלמות הנער ניסים שטרית, כונתה "נערת הפיתוי" והייתה עדת מפתח - מדברת לראשונה • "רב הנסתר - הגילויים החדשים", סרטה של שני חזיזה - הערב ב-21:15 בכאן 11@VeredPelman pic.twitter.com/DkbLyeJrbe
— כאן חדשות (@kann_news) June 12, 2022
בחודש אוקטובר האחרון נעצרו שלושה חשודים במעורבות בפרשה. פתיחתו המחודשת של תיק החקירה, הביא להגשת כתבי אישום נגד שניים מהחשודים ולמעצרם של חשודים נוספים, בהם ראש עיריית ביתר עילית מאיר רובינשטיין.
הערב (ראשון, 21:15 בכאן 11) תחשוף חזיזה פרטים חדשים בסרט "רב הנסתר - הגילויים החדשים". חשיפת הדוח הפתולוגי של אבי אדרי, עדויות חדשות על מעורבות ראש עיריית ביתר עלית והעובדה שהמשטרה איבדה אמצעים פורנזיים - הם רק חלק מאותם גילויים.
בהצצה ראשונה מתוך הסרט החדש, איילת ארן, מי שהייתה בין העצורים הראשונים בפרשה, וכונתה "נערת הפיתוי" של ניסים שטרית, מספרת על דירת החטיפה, על ההוראות שקיבלה כדי להביא את שטרית למקום ועל מי שהשתתפו וביצעו את המעשים. ארן, שיתפה פעולה עם המשטרה והייתה עדת מפתח בפענוח הפרשה.
כך פיענחתי רצח מלפני 30 שנה | האזינו לפרק בהסכת "עוד יום"
ארן מספרת כיצד צביקה צוקר, חתנו של ברלנד ואחד החשודים המרכזיים בפרשה, הורה לה להתקשר לשטרית ומה לומר לו. היא מתארת שבדירה נכחו בין היתר גם בנימין זאבי וברוך שרביט, שנגדם הוגש כתב אישום בגין הרצח.