לפני כשנה נהרג עידו אביגל בן ה-5 מפגיעת רקטה בביתו שבשדרות. היום (חמישי), אמו זכתה להתחלה חדשה כשילדה בן בבית החולים ברזילי באשקלון. בית משפחת אביגל בשדרות ספג פגיעת רקטה בזמן המבצע. אביגל שהה במרחב המוגן, אך נפגע מרסיס שחדר דרך החלון הסגור. גם אימו שני נפצעה קשה מרסיס.

ראש הממשלה נפתלי בנט בירך את שני: "מאחל מזל טוב, נחת והמון אושר לשני אביגל, אימו של עידו אביגל ז"ל, שילדה בשעה טובה בן, ביום העצמאות למדינת ישראל. עם ישראל חי".
"יש לי שנה שלמה של ימים לא פשוטים, ויום אחד שאני מרשה לעצמי להיות במקום טוב": אימו של עידו אביגל, שנהרג מפגיעת רסיס בשדרות, חוגגת יום הולדת 6 בלעדיו – והזמינה למסיבה את כל ילדי העיר#ערבערב @mayarachlin pic.twitter.com/wWjA8EqgfY
— כאן חדשות (@kann_news) February 23, 2022
בפברואר האחרון היה אמור לחגוג עידו יום הולדת 6. בריאיון למאיה ראכלין בערב ערב, אמרה שני: "זה יום מאוד מרגש מבחינתי. אני היום חוגגת את החיים שלו, החיים שהוא חי. היו לנו הרבה רגעים טובים ביחד וזו סיבה לציין את זה". שני גייסה לטובת החגיגה את אמני הילדים יובל המבולבל, מני ממטרה וקוגומלו, שיופיעו בהתנדבות בפני ילדי שדרות.
בריאיון נשאלה שני מאיפה היא מגייסת את הכוחות להסתכל בצורה חיובית על יום שהוא לא פשוט. "יש לי שנה שלמה של ימים לא פשוטים, ויום אחד שאני מרשה לעצמי להיות במקום טוב. יש לי כל כך הרבה ימים להרגיש את הכאב והאובדן והיום אני מתרכזת בחיים שהיו לי יחד איתו, בשמחה, בצחוק ובריקודים".
לפני כחצי שנה עזבה משפחת אביגל את שדרות למושב ליד קריית מלאכי. שני כתבה בפוסט בפייסבוק: "לילה אחרון בשדרות. לא כך חשבנו שנעזוב את הבית, היו לנו חלומות משותפים". "אני זוכרת ששאלת אותי אם ניקח את הצעצועים שלך לבית החדש", המשיכה האם. "הבטחתי שכל מה שתרצה לקחת יבוא איתנו. הסכמנו שנשמור הכל למזכרת. בכל זאת, זה הדבר האחרון שנשאר ממך".