כ-250 אלף מטיילים הגיעו היום (שלישי) לטייל בשמורות הטבע והגנים הלאומיים ברחבי הארץ. מדובר במספר הגבוה ביותר מתחילת חג הפסח. כ-23 אלף מהמטיילים לנו מערב החג בחניוני הלילה של רשות הטבע והגנים.
האתרים הבולטים בקרב המטיילים היום היו קיסריה עין גדי, מצדה, תל אפק, בניאס וגן השלושה. ברשות הטבע והגנים נערכים גם מחר למטיילים רבים שצפויים לטייל בשמורות הטבע והגנים הלאומיים.
היום (שלישי) תורגש צלילה בטמפרטורות, כמעט 10 מעלות פחות בממוצע לעומת יום שני. ייתכן אפילו סיכוי לטיפטוף בצפון הארץ ובמרכזה. ביום רביעי תורגש ירידה נוספת בטמפרטורות. בימים חמישי ושישי צפויה שוב התחממות, רק בשבת נחזור לטמפרטורות שמתקרבות לממוצע לעונה.
הטמפרטורות המרביות היום: הרי הצפון וצפון הנגב עם 25 מעלות; הכינרת עם 26; נצרת עם 22; חיפה עם 23; תל אביב וירושלים עם 21; ים המלח עם 28 ואילת עם 30 מעלות.