כתב אישום הוגש היום (שני) נגד מנהל קרקס "דינמיקו" באשדוד, ברנרד חזן בן ה-38, בגין ביצוע עבירות מין ואונס בכמה תלמידות שלו. לפי כתב האישום, הוא ניצל את תפקידו ומעמדו וביצע את המעשים בארבע בנות שהתלוננו נגדו, בגילי 19-12. הפרקליטות ביקשה להאריך את מעצרו עד תום ההליכים.
בכתב האישום פורט כי חזן, שאימן את הבנות, קבע כללי התנהגות עבור הבנות, תוכניות אימונים, התווה קוד לבוש, תיאם מופעים והיה דמות משמעותית ומרכזית בחיי המתלוננות. במסגרת הקשר הן בילו במחיצתו ותחת השגחתו שעות ארוכות במסגרת תפקידיו.
עוד צוין כי במשך תקופות זמן שונות, ניצל הנאשם את תפקידו ומעמדו המקצועי, תוך שהוא דואג ליצור מערכת יחסים קרובה ותלותית שלהן בו. נכתב כי הדברים נעשו לשם ניצולן המיני וביצע בהן עבירות מין חמורות ביניהן אונס, מעשה סדום ומעשים מגונים.
צעירה כבת 20 התלוננה במשטרה נגד חזן וסיפרה שאנס אותה לפני חמש שנים, וביצע בה מעשים מגונים במשך כמה שנים. לדברי הצעירה, חזן חייב את הנערות שהגיעו לבית הספר שלו, בנות 16-12, להגיע לאימונים בתחתוני חוטיני - ונגע בהן. חזן מכחיש את החשדות נגדו. לטענתו הצעירה התלוננה נגדו לאחר שפיטר אותה, כדי לנקום בו.