אמא לבנות 6 ו-7 מנתניה נעצרה הבוקר (ראשון) בחשד שסיממה את אותן בחומרים מטשטשים לפני שהופיעו בוועדות רפואיות, כדי להונות את הביטוח הלאומי ולקבל קיצבאות נכות וכסף לשירותים מיוחדים. האם חשודה בעבירות הונאה, מרמה והתעללות בחסרי ישע. היא תובא מחר להארכת מעצר.
האם, שהחקירה בעניינה נפתחה בעקבות קבלת מידע מהקהילה, הביאה את כל שמונת ילדיה לאבחון בוועדה רפואית. לפי החשד היא יצרה מצג שווא, טענה שהם בעלי צרכים מיוחדים, והביאה את חלקם לוועדה כשהם לובשים קסדה וחיתול, בשעה שהם בריאים לחלוטין, במטרה לקבל קצבאות שהגיעו עד ל-50 אלף שקלים בחודש.
בחשבון הבנק של האם, נמצאו והוקפאו יותר מחצי מיליון שקלים. עם מעצר האם, עורבו גורמי רווחה בעניינה, לטובת טיפול בכל ילדי המשפחה ותשאול הקטינים על ידי חוקר מוסמך. מביטוח לאומי נמסר: ״מרגע שהמידע הגיע אלינו - בדקנו את הנושא לעומק מתוך חשש ודאגה לילדי המשפחה והחשד להתעללות בהם. הקצבאות לעניין זה, הן דבר שולי בהתייחס לפגיעה בחסרי ישע. לא היה לנו ספק כי החקירה צריכה להתבצע במהירות המירבית כדי להבטיח את שלומם הפיזי והנפשי של הילדים״.