בית משפט השלום בפתח תקווה האריך אתמול (רביעי) בחמישה ימים את מעצרן של הגננות החשודות בהתעללות בגן בפתח תקווה, ששמן הותר לפרסום היום - אורלי דוידוביץ ובתה דניאל ליבוביץ.
תומר, אביו של אחד התינוקות, סיפר בדמעות בריאיון לאסתי פרז בתוכנית בחצי היום בכאן רשת ב: "אני לא יודע איך לסמוך על בני אדם יותר. אם אחזיר אותו לגן, זה יהיה עם מצלמות אונליין".
האזינו לריאיון עם תומר בכאן רשת ב
האב הוסיף שצפה בסרטונים מהגן ואמר: "ראיתי שהוא סובל. ראיתי שמושכים אותו מהחולצה, מרימים אותו מהדש וזורקים אותו לתוך חלון, מונח על הטרמפולינה עם הראש למטה". לדבריו, "לא הייתה מחשבה או חשד שהוא עובר דברים כאלו. הלכתי למיטה של הבן שלי וביקשתי ממנו סליחה שזה העולם שהוא מכיר כרגע".
ההתעללות בגן בפ"ת: אם של אחד מהפעוטות גילתה סימנים על גופו והתלוננה במשטרה - שגילתה דרך מצלמות האבטחה את האלימות של הגננות #חדשותהערב @hadasgrinberg pic.twitter.com/twMPLbRmip
— כאן חדשות (@kann_news) February 8, 2022
שלשום נעצרו השתיים דוידוביץ מנהלת הגן כבת 50, ובתה כבת 30, בחשד להתעללות בפעוטות בני שנה עד שלוש בגן בפתח תקווה. במשטרה צפו בעשרות מקרים של התעללות בחמש פעוטות בחודשיים האחרונים. ההתעללות כללה הכאות, הטחות וטלטולים. התלונה הגיעה לפני כשבוע מאם, שהבחינה בחבלה על בתה.